Spelregels Kinderfeestjes:

*Mikmak is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten of gereedschappen van Mikmak. Ouders/ verzorgers blijven ten alle tijden verantwoordelijk.

Boeking:

Na het reseveren van een kinderfeestje ontvangt u een bevestiging per mail. Na het voldoen van de aanbetaling is de reservering definitief. Zonder aanbetaling is de afgesproken datum dus nog niet  gereserveerd. Bij het annuleren van een kinderfeestje wordt de aanbetaling niet terug betaalt. Wel is het mogelijk, in overleg, om het feestje te verplaatsen naar een andere dag. Bij de kinderfeestjes willen wij uiterlijk een week van te voren het definitieve aantal kinderen weten. Daarna staat het afgesproken aantal kinderen vast en zullen deze kosten berekenen. Mikmak behoudt zich het recht de boeking te annuleren in geval van ziekte of overlijden van familie en dierbare. Toch zullen we er alles aan doen om gepaste vervanging te vinden.

Betaling:

De betaling mag, in overleg, op de dag van de activiteit worden voldaan, tenzij anders is afgesproken.Te betalen bedrag graag gepast in een gesloten enveloppe. Deze kunt u aan het eind va de activiteit overhandigen aan de workshopleidster.

Reiskosten:

Binnen een afstand van 10 km van ons adres worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt er €0.50 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Foto's:

Wij zetten af en toe foto's van de activiteiten op onze website. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken. Wij halen dan zo snel mogelijk alle foto's van de website af.

 

© 2013 - 2024 Mikmak Kreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel