Navigatie

Spelregels kinderfeestjes.

 Spelregels Kinderfeestjes:

*Mikmak is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten of gereedschappen van Mikmak. Ouders/ verzorgers blijven ten alle tijden verantwoordelijk.

Boeking:

Na het ontvangen van een  bevestiging van uw boeking staat de activiteit vast. Bij de kinderfeestjes willen wij uiterlijk een week van te voren het definitieve aantal kinderen weten. Daarna staat het het aantal kinderen vast en wordt dat aantal kinderen berekend.

Annuleren:

Na bevestiging is de reservering definitief. Bij annuleren gelden de volgende regels.

  • Annuleren tot 3 weken voor de activiteit is kosteloos.
  • Tussen 3 weken en 1 week wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Tussen 1 week en de dag van de activiteit wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk om, in overleg, de activiteit te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voortvloeien. Mikmak behoudt zich het recht de boeking te annuleren in geval van ziekte of overlijden van familie en dierbare. Toch zullen we er alles aan doen om gepaste vervanging te vinden.

Betaling:

De betaling mag, in overleg, op de dag van de activiteit worden voldaan, tenzij anders is afgesproken.Te betalen bedrag graag gepast in een gesloten enveloppe. Deze kunt u aan het eind va de activiteit overhandigen aan de workshopleidster.

Reiskosten:

Binnen een afstand van 10 km van ons adres worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt er €0.50 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Foto's:

Wij zetten af en toe foto's van de activiteiten op onze website. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken. Wij halen dan zo snel mogelijk alle foto's van de website af.

 

© 2013 - 2018 Mikmak! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel