Algemene voorwaarden Mikmak.

Artikel 1:

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle door ons aangeboden artikelen.

Artikel 2:

Iedere koper wordt geacht deze voorwaarden gelezen te hebben, alvorens over te gaan tot kopen. Zodra men een bestelling definitief bevestigd gaat men hiermee akkoord.

Artikel 3:

De prijzen van de artikelen zijn door ons bepaald, hiervan zal niet worden afgeweken en zijn inclusief BTW. De prijzen bij de artikelen zijn in euro's en exclusief verzendkosten.

Artikel 4:

De betaling van de bestelde artikelen moeten binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven. Na deze 14 dagen vervalt het recht van eigendom terug bij ons en mogen wij deze aan andere aanbieden. De datum in de per mail vestuurde factuur is bepalend.

Artikel 5:

De bestelde artikelen zullen binnen 5 werkdagen nadat de betaling bij ons is binnen gekomen per TNT post naar u worden verzonden. Indien uw betaling in het weekend binnenkomt zullen de gekochte artikelen de eerst komende werkdag naar u toegestuurd worden.

Artikel 6:

Retouren dienen binnen 14 dagen terug gestuurd worden. In de originele verpakking en zonder mankementen. Zodra wij het artikel ontvangen hebben in goede staat, storten wij het bedrag terug op uw rekening.

Artikel 7:

De hoogte van de verzendkosten zijn afhankelijk van de grote en gewicht van het artikel. Zie hiervoor bij de verzendkosten. De vermelde verzendkosten gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor bestellingen boven de 75.00 Euro betaald u geen verzendkosten.

Artikel 8:

Wij, Mikmak, zijn niet aansprakelijk voor het eventueel zoekraken c.q niet aankomen van de door ons verzonden artikelen. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor artikelen die tijdens verzending beschadigen of kapot gaan, daar wij onze artikelen met grote zorg inpakken voor verzending.

Artikel 9:

Betalingen vanuit Nederland kunnen alleen gedaan worden op een door ons aangegeven bank rekeningnummer en dienen uiterlijk 14 dagen na factuurdatum bij ons zijn bijgeschreven, tenzij anders overeengekomen.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2024 Mikmak Kreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel